Smartlog v3 » Faglighed og håndværk » Træning af øjet - en vigtig ting
Opret egen blog | Næste blog »

Faglighed og håndværk

Et godt håndværk kan læres gennem faglighed

Træning af øjet - en vigtig ting

1. Apr 2013 22:03, buller76

Når du gerne vil have stærke øjne igennem hele livet, vil det for nogle være vigtigt at lave synstræning hver eneste dag, og for andre vil synet automatisk være et stærkt aktivt de har igennem hele livet. Er du ikke en af dem med et stærkt syn, har du problemer med undertekster på tv, får du ondt i hovedet og ubehag, når du har set en 3D film, eller gider du ikke læsning på en computer eller tablet, så kan synstræning være rigtigt godt.

Hvad er optometrisk synstræning

Kort sagt er optometrisk synstræning evnen til at forbedre de synsmæssige funktioner, så de kommer i topform.

Der er selvfølgelig meget mere i det, end bare at træne og lade øjnene komme i topform, for det handler også om at øjnene og synet kan fortolke og forstå det, der bliver set. Med et finere ord bliver det også kaldt visuel perception. Øvelserne kan variere fra at være meget motoriske, til at være computerstyrede programmer, der er med til at træne øjnene, så du kan holde til at læse undertekster på tv, eller se en hel 3D film.

Når det kommer til optometrisk synstræning, kan det være vigtigt at vælge en af specialisterne og her kommer Slagelse Synsplejeklinik helt til sin ret. Med utallige studier inden for synstræning og synsopfattelse, vil du her finde en ekspert på området, der kan være med til at gøre en forskel.

Vælg specialisten

Vil du gerne undgå fokuseringsproblemer, vil du gerne kunne bruge mere end en time på læsning på tablet og computer, vil du gerne have et så stærkt syn som overhovedet muligt, så brug en ekspert, der kan være med til at forbedre synet, du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031